• Home
  • > Newsletters

Manage your subscriptions to AMB newsletters

Subscribe to the newsletters you wish to receive by choosing Registration. If you do not wish to receive notifications select Unsubscribe

Groups

AMB (4)

Àrea institucional

 
 
Desenvolupament (3)

Butlletí­ de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic

 
 
Internacional (4)

Butlletí sobre les relacions internacionals, la cooperació al desenvolupament i de la projecció exterior del territori metropolità.

 
 
Medi ambient (4)

Informació i activitats sobre educació per a la sostenibilitat, prevenció i gestió de residus, reutilització i el cicle de l'aigua a l'Àrea metropolitana de Barcelona.

 
 
Mobilitat (6)

Mobilitat i transport públic

 
 
 
 
Taxi (1)

 
 
Territori (4)

Butlletins de l'AMB de l'àmbit Territori

 
 

Us informem que les vostres dades seran tractades per a fer-vos arribar notificacions dels serveis i activitats de l'àmbit al que us registreu. El Responsable de Tractament és l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Les dades seran tractades fins que us doneu de baixa de les notificacions, moment en el qual procedirem a destruir-les. Per a m?s informació, consulteu la nostra Política de privacitat.
Per tal d'accedir, rectificar o suprimir les vostres dades i exercir la resta dels vostres drets podeu adre?ar-vos a Serveis Jurídics, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, carrer 62, núm. 16-18, edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona, adjuntant una còpia del DNI, o bé per instància gen?rica del portal web.

  • © Àrea Metropolitana de Barcelona